MFE a dat curs sesizărilor referitoare la faptul că sistemul MySmis se mișcă mult prea greoi pentru a satisface volumul interacțiunilor cu funcționalitățile acestuia și a decis:

•    Să permită completarea secțiunii de resurse umane prin uploadarea unui CV în format PDF.
•    Să permită încărcarea unei singure fișe de post pentru poziții similare în secțiunea de Resurse Umane.
•    Să permită completarea bugetului într-un format offline și uploadarea ulterioară în sistem. Soluția tehnică exactă în acest caz va fi comunicată în cursul zilei de mâine.

Experți din cadrul STS au operat modificări în sistem pentru fluidizarea procesului de depunere.

Ministrul Cristian Ghinea a asigurat că se lucrează și la alte soluții de fluidizare (de exemplu: salvarea automată a progresului în completarea proiectului), vom monitoriza și reveni cu feedback referitor la aceste modificări pe măsură ce sunt implementate.

Ministrul Cristian Ghinea: ”am spus la preluarea mandatului și am repetat că nu sunt mulțumit de modul în care a fost gândit acest modul, realizat fără a se lua în considerare nevoile beneficiarilor. Dată fiind întârzierea generală în dezvoltarea MySmis (despre care am informat în raportul de activitate), resursele de reparare a modulului au fost limitate. Îmi cer din nou scuze beneficiarilor pentru probleme și sper că simplificarea părții de resurse umane și de buget să elimine blocajele principale. Vă asigur că nu vor fi cazuri de proiecte configurate și nedepuse”.

Share This