Serviciile noastre

Vă oferim consultanță în toate fazele proiectului dumneavoastră, de la definirea investiției și a componentelor eligibile și până la finalizarea și implementarea proiectului. Clienții noștri beneficiază de serviciile unui consultant de specialitate care va acționa ca și un angajat proactiv al firmei.

Vom înștiința personal firma când este nevoie iar clientul la rândul lui poate să-i solicite ajutorul în toate domeniile legate de finanțări nerambursabile. Oferim transparență, care este reflectată și prin contractele pe baza cărora cooperăm. În acest sens, oferta noastră de servicii este clară și coerentă pentru a avea o colaborare senină.

De asemenea, practicarea comisionului de succes dovedește profesionalismul și calitatea serviciilor pe care le oferim. Eforturile echipei noastre s-au concretizat prin prestarea unei game complexe de servicii.

Ofertele si Contractele Proconsult

Consultanță în elaborarea proiectelor

Informaţii corecte şi complete despre programele de finanţare

Stabilirea eligibilităţii ideii de proiect şi a organizației

Consultanta in elaborarea proiectului de finanțare

Plan de afaceri

Studiu de fezabilitate

Studiu de piață

Studiu de impact

Analiza cost – beneficiu

Analiza financiara

Consultanță în management și implementare

R

Consiliere pentru organizarea și desfășurarea procedurilor de achiziţii conform prevederilor legale, în scopul contractării de lucrări, bunuri şi servicii

R

Consultanță pentru realizarea cererilor de rambursare și cererilor de plată

R

Consiliere la elaborarea rapoartelor de progres trimestriale şi a celui final

R

Consiliere la realizarea activității de informare și publicitate din cadrul proiectelor

R

Consiliere la realizarea oricăror alte activități legate de implementarea proiectelor (elaborarea amendamentelor de modificare a contractului de finanţare etc.)

SC PROCONSULT SRL

membră a Asociației Consultanților în Management din România, membră a Federaţiei Europene a Asociaților de Consultanță, FEACO Brussels şi a International Council of Management Consultants Institutes, ICMCI.

PROCONSULT
ENTITATEA DE MANAGEMENT A CELUI MAI REPREZENTATIV POL AUTO DIN ROMANIA

NEWSLETTER

Adăugați adresa de email și înscrieți-vă în lista de informare!
Share This