Vești bune pentru microîntreprinderile care până acum nu au reușit să depună un proiect  in cadrul Apelului nr. POR 2016/2/2.1.A – Microîntreprinderi, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri:

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene a prelungit termenul de depunere a proiectelor până la data de 27.04.2017, ora 12:00.

Cu această ocazie a fost modificat Ghidul specific aferent acestei oportunități de finanțare, cu mențiunea că singura modificare adusă documentului vizează termenul de depunere, ce face obiectul Ordinului MDRAPFE nr. 97/18.01.2017.

Descarcă Ordin

Astfel solicitanții care se încadrează în categoria microîntreprinderilor care au desfășurat activitate economică pe o perioadă corespunzătoare cel puțin unui an fiscal integral și nu au avut activitatea suspendată temporar oricând în anii2016 și 2017 și în plus au înregistrat profit din exploatare în anul 2016, mai au la dispoziție încă 3 luni pentru a depune proiecte în scopul realizării unor investiții localizate în mediul urban în domeniile de activitate eligibile așa cum sunt enumerate în Anexa 2 la Ghidul specific.

Dat fiind veștile bune în legătură cu prelungirea termenului de depunere a proiectelor în cadrul Apelului nr. POR 2016/2/2.1.A – Microîntreprinderi, va dorim sa începeți aceasta săptămâna cu mult entuziasm, spor si proiecte frumoase!

Share This