Marţi, 20.12.2016, a avut loc întrunirea extraordinară a Consiliului Director a Polului de competitivitate „Polul Auto Muntenia”, la sediul AUTOMOBILE DACIA din Mioveni.

Persoanele participante la acest eveniment au fost reprezentanții RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE, AUTOMOBILE DACIA, PROCONSULT, AGENȚIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA, ICPE ACTEL, UNIVERSITATEA VALAHIA din TÂRGOVIŞTE și UNIVERSITATEA TEHNICĂ din PITEȘTI.

Un prim subiect abordat la această întrunire a fost modificarea componenței Consiliului Director și pe cale de consecință și a Actului Constitutiv.

De asemenea, s-a făcut de către Entitatea de Reprezentare a Polului, Proconsult, o scurtă analiză a stadiului proiectelor implementate precum și o prezentare a nivelului de îndeplinire a indicatorilor asumați în cadrul acestor proiecte.

În ceea ce privește acești indicatori, s-a pus un accent deosebit pe parteneriatul Polului Auto Muntenia cu Move’o Franța, stabilindu-se organizarea unui eveniment în primul trimestru al anului 2017, la care să participe și Polul partener francez.

S-a prezentat posibilitatea de a atrage noi membrii în cadrul Polului, atât IMM-uri cât și întreprinderi mari, având ca orizont de timp începutul anului 2017, când va avea loc un eveniment în acest sens.

S-a marcat importanța continuării dezvoltării Polului Auto Muntenia și au fost prezentat oportunitățile de finanțare actuale pentru IMM-uri, oportunități care vor satisface nevoile membrilor polului și vor produce rezultate imediate în economia României.

dsc_5646

 

Share This