PROIECTUL I

DENUMIRE BENEFICIAR: S.C. AMIRAS C&L IMPEX S.R.L. – www.amiras.ro

SURSA DE FINANTARE: Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE) 2007-2013; Axa prioritara 1-“Un sistem inovativ și ecoeficient de producție”

TITLUL PROIECTULUI: “DEZVOLTAREA S.C. AMIRAS C&L IMPEX S.R.L. PRIN ACHIZIŢIONAREA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE NECESARE REALIZĂRII LUCRĂRILOR DE CONSTRUCŢII ALE PROIECTELOR UTILITARE  PENTRU ELECTRICITATE”

VALOAREA TOTALA A PROIECTULUI: 11.313.069,08 lei

VALOARE AJUTOR FINANCIAR NERAMBURSABIL: 6.374.876,90 lei

PERIOADA DE IMPLEMENTARE: 2014 – 2015

OBIECT DE ACTIVITATE AL BENEFICIARULUI: Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații

SCURTA DESCRIERE A INVESTITIEI

Proiectul a constat în achiziționarea a 63 bucăți de echipamente, utilaje și mijloace de transport tehnologic și crearea unui număr de 14 locuri de muncă.

SERVICII PRESTATE:

  • Elaborare Plan de afaceri
  • Consultanță în managementul si implementarea proiectului de investiții.

PROIECTUL II

DENUMIRE BENEFICIAR: AMIRAS C&L IMPEX SRL

SURSA DE FINANTARE: Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE) 2007-2013; Axa prioritara 2: COMPETITIVITATE PRIN CERCETARE, DEZVOLTARE TEHNOLOGICA ŞI INOVARE

TITLUL PROIECTULUI: „NOI PRODUSE INOVATIVE BAZATE PE LED-URI DESTINATE ILUMINATULUI”

VALOAREA TOTALA A PROIECTULUI: 6.451.063 lei

VALOAREA AJUTOR FINANCIAR NERAMBURSABIL: 3.792.631,16 lei

PERIOADA DE IMPLEMENTARE: 2013 – 2015

OBIECT DE ACTIVITATE AL BENEFICIARULUI: Fabricarea de echipamente electrice de iluminat

SCURTA DESCRIERE A INVESTITIEI:

Prin acest proiect s-au realizat cercetarea, dezvoltarea şi punerea în producţie de noi produse din domeniul iluminatului: becuri cu LED-uri, tuburi cu LED- uri, corpuri de iluminat stradal cu LED- uri, corpuri de iluminat panel cu LED-uri, corpuri de iluminat proiector cu LED- uri şi driver-e pentru LED, cu un caracter inovativ, legat de consumul de energie şi disiparea termică optimă,  elementele optice aferente, şi cu elemente constructive în premieră.

În cadrul proiectului au fost achiziționate 9 instalații, echipamente și utilaje și au fost depuse: 1 cerere de brevet de invenție, 2 Cereri de înregistrare a desenului/modelului și 1 Cerere de înregistrare a unei Mărci pe cale națională. Au fost create 10 locuri de muncă noi.

SERVICII PRESTATE:

  • Elaborare plan de afaceri
  • Consultanță privind managementul investiției pentru implementarea proiectului cu titlul „Noi produse inovative bazate pe LED-uri destinate iluminatului”

amiras 2 amiras 3