Proiectul SOARE – Şanse de Ocupare prin Antreprenoriat Responsabil

Durata

Ianuarie 2018 – Ianuarie 2021

Buget

8,678,956.83 lei

Cofinanţare

Uniunea Europeană :7.278.204,70 lei şi  Guvernul României : 1.264.573,22 lei.

Finantator

Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104944

  • Se adresează persoanelor interesate să își deschidă o afacere într-un oraș din județele: Dâmbovița, Argeș, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași.

  • Oferă oportunitatea de a participa la un Program de formare antreprenorială pentru 360 persoane (angajați, persoane ocupate pe cont propriu, șomeri și persoane inactive).

  • Certifică calificarea competențelor antreprenoriale prin diplome de absolvire

i

Metodologii

Prezentarea Programului de formare

Selecția planurilor de afaceri

Ecouri in presă

  • Absolvenții programului de formare antreprenorială vor avea oportunitatea de a se înscrie la un concurs de planuri de afaceri în domeniul non-agricol, în mediul urban în unul din județele Regiunii Sud Muntenia.
  • Noii antreprenori vor beneficia de stagii de practică, precum si de servicii personalizate de consiliere, consultanță, mentorat și monitorizare pentru noua afacere, pentru o perioadă de 18 luni de la înființare.
  • Astfel, 36 start-up-uri vor putea beneficia de un ajutor de minimis în valoare de € 33.400. Fiecare dintre parteneri va selecta și va oferi servicii personalizate de consiliere, consultanță, mentorat și monitorizare pentru un număr de 12 start-up-uri.
  • Participarea la toate activitățile proiectului este GRATUITĂ!
  • Proiectul „SOARE – Șanse de Ocupare prin Antreprenoriat REsponsabil”este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU 2014-2020, obiectiv specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urban. 

Parteneri:

PROCONSULT S.R.L.

EUROPROJECT PARTNER S.R.L., Târgoviște

UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVISTE, Târgovişte

 

Share This